top of page
Bouwcenter

 

Bij Bouwcenter zijn alle bouw- en afbouwmaterialen te vinden onder één dak. Van funderingen en vloeren tot deuren, ramen en kozijnen. Van hout en plaatmateriaal tot ijzerwaren. Van gereedschappen tot complete keukens een zeer uitgebreide collectie tegels en topkwaliteit sanitair. Kortom: alles om snel en vakkundig te kunnen bouwen. Naast een compleet assortiment, biedt Bouwcenter hulp bij vragen of problemen tijdens het bouwen. Wij zoeken graag en snel een oplossing. Kwaliteit verliezen wij daarbij niet uit het oog.

 

Bouwcenter.nl >

 

Bouwpunt

 

Met maar liefst 12 professionele bouwmaterialenvestigingen verspreid over heel België, kan Bouwpunt heel wat betekenen voor u als professionele vakman of kwaliteitsbewuste doe-het-zelver. Wij delen samen een gemeenschappelijke visie en daarin staat een ruim assortiment en allround service helemaal bovenaan het prioriteitenlijstje. Het gamma strekt zich uit van funderingsmaterialen tot interieurafwerking, maar naast het standaardassortiment bieden wij ook toegepaste productgamma’s aan. Iedere Bouwpunt heeft namelijk zijn eigen specialisme en expertise uitgebouwd die u vanuit elke Bouwpuntvestiging kunt bestellen.

 

Bouwpunt.be >

Stiho

 

Stiho bestaat sinds 1926 en heeft met de jaren kennis opgebouwd over producten, toepassingen en duurzaamheid. U kunt altijd rekenen op medewerkers met betrouwbare, up-to-date kennis van de bouw. Stiho is meer dan alleen een toeleverancier voor de bouw, want wij zijn ons ook bewust van de maatschappelijke taak als bedrijf. Zo streven wij naar duurzaamheid, zowel in ons assortiment als in de organisatie. Onze producten zijn FSC of Keurhout gecertificeerd.

 

Stiho.nl >

 

 

 

bottom of page