Geef jij jezelf een schouderklopje wanneer jij ervoor zorgt dat collega’s en klanten met één druk op de knop de juiste informatie krijgen? Lees dan vooral verder om te kijken of deze fulltime functie Medewerker Productinformatie in Gorinchem bij jou past!

MEDEWERKER PRODUCTINFORMATIE (M/V)

Je komt te werken in een toonaangevende en innovatieve serviceorganisatie op het gebied van
bouwmaterialen, bestaande uit ruim 130 aangesloten bedrijven. De organisatie verzorgt de inkoop, logistiek, facturatie, automatisering, marketing en formuleontwikkeling van al deze partners. Vanuit het hoofdkantoor in Gorinchem werkt de afdeling Data- & Informatiemanagement met 10 personen aan het succes van het nieuwe productinformatiesysteem.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Medewerker Productinformatie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van de productinformatie die je aangeleverd krijgt vanuit de leveranciers. Je maakt artikelen aan en voert de specificaties, prijzen, extra informatie en afbeeldingen in. De data komt vanuit ruim 500 leveranciers, die grote hoeveelheden product- en prijsinformatie aanleveren. Zo ontvang je bijvoorbeeld uitgebreide Excel-bestanden, die moeten worden gecontroleerd en ingevoerd in het systeem. Wanneer informatie ontbreekt of niet klopt, neem je contact op met de leverancier. Je werkt nauwkeurig, want hetgeen jij verwerkt wordt gebruikt door de aangesloten bedrijven en hun klanten.

Als Medewerker Productinformatie speel je een belangrijke rol in de organisatie. Je bewaakt namelijk de kwaliteit van de productinformatie en werkt hierin nauw samen met E-commerce, Inkoop, leveranciers en aangesloten bedrijven.

FUNCTIE-EISEN

Als Medewerker Productinformatie herken je jezelf in de volgende punten:

• je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke databeheerfunctie, bij voorkeur in
  productspecificaties;
• je hebt ervaring met Excel, in combinatie met PIM- en ERP-systemen, bij voorkeur ook met
  verticaal zoeken en het maken van formuleberekeningen;
• je bent assertief, waarmee je zorgt dat je op tijd aan de benodigde informatie komt;
• op drukke momenten stel je, waar nodig in overleg met collega’s en leveranciers, de juiste
   prioriteiten en zorgt daarmee dat niet aan kwaliteit en snelheid hoeft te worden ingeleverd;
• je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent communicatief vaardig;
• je bent 40 uur per week beschikbaar.

ONS AANBOD

Als Medewerker Productinformatie krijg je een brutosalaris tussen de € 2.400,- en € 3.400,- per
maand op basis van 40 uur per week. Thuiswerken is in overleg mogelijk, zeker in deze tijden. Je hebt recht op 25 vakantiedagen, 12 atv-dagen en een reiskostenvergoeding. Via een goed inwerktraject ga je deel uitmaken van een warme, succesvolle organisatie die oog heeft voor de werknemer en kwaliteit en servicegerichtheid nastreeft. We bieden je uitzicht op een vaste aanstelling.

SOLLICITATIE EN INFORMATIE

Je sollicitatie zien we graag tegemoet in onze recruitmentomgeving. Deze kun je vinden op onze website veris.nl / vacatures / Medewerker Productinformatie ->

Of klik op; -> https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?432a377d

Voor meer informatie over deze vacature en sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole de Ruijter (HR-functionaris): 06-11 28 16 63. Voor overige informatie ga je naar Veris.nl

© 2015 Veris Bouwmaterialengroep b.v.

  • anydesk mac-100
  • LinkedIn Social Icon
  • anydesk-100